Over Lucia Barten Studio

Hey daar,

 

Ik ben Lucia Barten, de trotse eigenaar van Barten Studio in het bruisende Amsterdam.

Fotografie is mijn passie, en ik doe dit al meer dan 20 jaar. Mijn werk is verschenen in publicaties zoals NRC, FD en Volkskrant Magazine. Ik heb samengewerkt met toffe internationale reclamebureaus en mijn foto's hebben overal ter wereld op tentoonstellingen gestaan. Het is een behoorlijk avontuur geweest!

Wat ik het beste kan, is verhalende foto's maken die jou en je bedrijf tot leven brengen. Ik maak jouw diensten en producten begrijpelijk voor jouw klanten, en dat vertaalt zich in meer omzet voor jou.

Oorspronkelijk was ik modeontwerpster, en die creatieve inslag zie je nog steeds terug in mijn fotografie. Kunst, design en architectuur zijn mijn grote inspiratiebronnen.

 

Bij Barten Studio draait alles om jou. Met duidelijke foto's help ik jou om jezelf op een juiste manier te presenteren. Hierdoor trek je niet alleen meer klanten aan, maar de juiste klanten, degenen die echt enthousiast zijn over jouw verhaal. Ik ben hier om ervoor te zorgen dat je altijd zelfverzekerd op foto's staat, zonder de stress. Mijn ervaring omvat samenwerkingen met toonaangevende namen zoals JWT in Amsterdam en NB Studio in Londen. Ik heb zelfs meer dan 1300 medewerkers van een grote Nederlandse bank SNS -bank gefotografeerd.

 

Laten we samen jouw verhaal vastleggen en ervoor zorgen dat je opvalt in de markt.